SOB Venlo: SOB Venlo: De stichting voor senioren
U bent hier: Home

SOB Venlo: De stichting voor senioren

Ons hoofddoel is een bijdrage leveren aan het voorkomen van eenzaamheid onder ouderen.  Bent u 55+ en woonachtig in de gemeente Venlo? Dan kunt u zich als donateur aansluiten bij SOB Venlo. U betaalt slechts € 5,00 per persoon per kalenderjaar. Als donateur kunt u gebruik maken van alle voordelen die SOB Venlo te bieden heeft. U ontvangt daar voor onze SOB Venlo senioren pas.

Agenda


Hoe bereikt SOB Venlo haar doel?

Wij zien het liefste, dat mensen zich ergens bij aansluiten. Dat mensen een club of vereniging hebben waar ze regelmatig naar toe gaan. Een plek waar ze zich thuis voelen, waar ze vrienden en bekenden ontmoeten, waar ze een gezamenlijke bezigheid hebben. Om die reden ondersteunen we verenigingen voor senioren, die zich op een of andere manier richten op ontmoeting, ontspanning en beweging. Ons ideaal is dat iedere senior een vereniging in zijn / haar buurt heeft, waarbij hij / zij zich graag aansluit.

Daarnaast richten we ons nadrukkelijk op de senioren zelf. Onze achterban bestaat uit leden van de aangesloten verenigingen en uit rechtstreeks aangesloten senio-ren (onze ‘donateurs’). Bovenstaande foto’s hebben vooral betrekking op onze algemene activiteiten voor onze gehele achterban.


Onze partners

  • De Maaspoort
  • Museum de Locht
  • Van Bommel Van Dam
  • Citycinema
  • Bibliotheek Venlo
  • Limburgs Museum
  • Kasteeltuinen Arcen

Laatste nieuws

5000-ste aanmelding

Algemeen nieuws, 2-11-2017, door: de redactie

5000-ste aanmelding

In ons lustrumjaar, waarin SOB Venlo 45 jaar bestaat, hebben we een mijlpaal bereikt. Els Verberkt-Janssen uit Blerick heeft zich op 6 oktober aangesl...

» Lees verder...

» Nieuwsarchief...