SOB Venlo - Op de agenda: Flarussen | Ein gooje zaak | UITVERKOCHT
U bent hier: Home > Agenda

Agenda: activiteiten van SOB Venlo, partners en relaties

Flarussen | Ein gooje zaak | UITVERKOCHT

Deze activiteit is uitverkocht. U komt op de wachtlijst te staan. U ontvangt bericht als er plaatsen beschikbaar komen. Nog niet betalen a.u.b.

Datum:28-11-2018
Tijd:20:00u
Type:Activiteiten met aanmelding via SOB Venlo
Meer informatie:www.flarussen.nl
Locatie:'t Roadhoes Blerick
Informatie bij: Nieuwsbrief augustus

Met de titel “Ein gooje zaak” (Een goede zaak) wordt de nieuwe voorstelling van sociëteit “DE FLARUSSEN” aangekondigd. Het schrijvers-collectief van de Flarussen heeft voor het draaiboek gezorgd en de voorstelling weer van een aantal liedjes voorzien.

Het draait allemaal om één gekozen dag uit het leven binnen een bedrijf van ijzerwaren en toebehoren. Wel een dag waarin van alles gaat gebeuren, hetgeen voor de meeste “een goede zaak” is, echter niet voor iedereen. Kantoor, winkel, magazijn en kantine zijn plaatsen waar de verschillende scenes zich afspelen. Onder leiding van Paula Nelissen, de regisseuse, zijn de spelers al vanaf maart jl. aan het repeteren en zijn de decorbouwers al bezig de voorstelling van de nodige achtergronden te voorzien.

Ook dit jaar worden de spelers ondersteund door een lokaal koor, en dit jaar is dat Doeën Beejein, deze a capella zanggroep o.l.v. Carina Corbeek, gestart in 2010, bestaat uit 24 zangers en zangeressen.

Op woensdag 28 november geven de Flarussen een speciale voorstelling voor onze achterban.

Aanmelding: Tot en met 17 september 2018

(Vanaf 13-augustus alleen nog enkele balkonplaatsen beschikbaar)

De contactpersoon geeft toestemming, mede namens de ingeschreven personen, om foto’s van de activiteit, waarop men zich inschrijft, te gebruiken t.b.v. promotiedoeleinden. Ook na instemming kan betrokkenen achteraf verwijdering van een bepaalde foto op de website eisen.

Deze activiteit is uitverkocht. U komt op de wachtlijst te staan. U ontvangt bericht als er plaatsen beschikbaar komen. Nog niet betalen a.u.b.

Filteren

Op type activiteit

Verder op de agenda