SOB Venlo - Op de agenda: Scrooge de Musical
U bent hier: Home > Agenda

Agenda: activiteiten van SOB Venlo, partners en relaties

Scrooge de Musical

Datum:9-12-2018
Tijd:15:00u
Type:Theater en muziek
Meer informatie:https://www.maaspoort.nl/programma/scrooge-the-musical-stichting-stimulans-producties
Locatie:de Maaspoort
Informatie bij: kassa de Maaspoort

Scrooge, een kerstmusical voor jong en oud. De familieklassieker vertelt het verhaal van Ebenezer Scrooge, een grimmige man die alleen oog heeft voor geld. Scrooge krijgt op kerstavond bezoek van drie geesten: de geest van het verleden, de geest van het heden en de geest van de toekomst. De drie geesten nemen hem mee naar gebeurtenissen uit zijn leven en laten hem herinneren wat Kerstmis betekent.
Stichting Stimulans Producties brengt Scrooge naar Venlo. Met meer dan 100 mensen op de bühne, variërend in leeftijd van 6 tot 82 jaar, van acteurs, koor en ballet tot een 28 koppen tellend begeleidend orkest, brengt deze musical u helemaal in de kerstsfeer. Een familie musical die u niet mag missen!
Op 9 december om 15.00 uur is er een voorstelling, waarvoor de achterban van SOB Venlo als eerste in de gelegenheid wordt gesteld kaarten te kopen. Op vertoon van uw SOB pasje kunt u bij de Maaspoort per pasje 2 kaarten kopen. Kaarten kosten € 15,-- per stuk (normaal tarief is € 25,00).  Tot en met 15 september is er alleen verkoop voor de achterban van SOB Venlo, u kunt dan de beste plaatsen uitkiezen. Na 15 september start de vrije verkoop. Dus wees er snel bij, dit wilt u toch niet missen!
Reserveringen NIET via SOB Venlo, maar aan de kassa van de Maaspoort, vanaf 27 juni 2018.

Filteren

Op type activiteit

Verder op de agenda