Stichting S.O.B. Venlo - Nieuws: Joop Janssen nieuw bestuurslid S.O.B. voor Public Relations (PR)
U bent hier: Home > Nieuws

Nieuws

Joop Janssen nieuw bestuurslid S.O.B. voor Public Relations (PR)

24-7-2019, door: de redactie
Joop Janssen nieuw bestuurslid S.O.B. voor Public Relations (PR)

Met ingang van 17 juni j.l. is Joop Janssen toegetreden tot het S.O.B.-bestuur. Hij vult daarmee de vacature voor de portefeuille ‘public relations’ in.

Joop Janssen heeft vanuit een professionele achtergrond veel ervaring opgedaan op dit gebied. Door die ervaring zal hij een welkome bijdrage leveren aan de inhoud van de portefeuille. In het vrijwilligerswerk is Joop Janssen geen onbekende. Hij is ook elders sociaal-maatschappelijk betrokken vanwege zijn voorzitterschap van het wijkoverleg Venlo-Centrum.

De vacature voor deze portefeuille is ontstaan vanwege het bestuursbesluit om zowel Truus Hendrickx alsook Ank van der Horst gezamenlijk verantwoordelijkheid te laten dragen voor de portefeuille ‘Activiteiten’. Dat kan tot gevolg hebben dat S.O.B. vanaf 2020 meer activiteiten voor haar leden kan gaan organiseren.

De komende periode zal Ank van der Horst geleidelijk aan de portefeuille overdragen aan Joop Janssen. Daarin zal in eerste instantie het samenstellen van de bewaargids 2020 de volle aandacht krijgen, voor zowel de tekstuele inhoud en layout, maar ook de financiële aspecten met het werven van advertenties.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Archief