Stichting S.O.B. Venlo - Op de agenda: Intouchables | Met Huub Stapel e.a.
U bent hier: Home > Agenda

Agenda: activiteiten van Stichting S.O.B. Venlo, partners en relaties

Intouchables | Met Huub Stapel e.a.

Datum:20-5-2020
Tijd:20:15u
Type:Theater en muziek
Locatie:Maaspoort
Informatie bij: Maaspoort

Intouchables | Met Huub Stapel e.a.

“Huub Stapel opnieuw de hoofdrol in theaterversie van Franse succesfilm”

Met opnieuw Huub Stapel in de hoofdrol, komt de Franse filmhit Intouchables terug naar het theater. Het wereldberoemde verhaal over een ogenschijnlijk onmogelijke vriendschap veroverde reeds miljoenen harten en is door zijn thematiek nog steeds actueel. De vriendschap tussen Philippe, de miljonair in de rolstoel en Driss, de kleine crimineel uit de banlieus van Parijs, weet nog altijd menig toneel- en filmliefhebber te raken.

Vanaf het moment dat Driss door Philippe wordt aangenomen als zijn persoonlijk verzorger, wordt hun beider wereld op zijn kop gezet. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en die betreedt een wereld, die in werkelijk niets op de zijne lijkt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is.

Alleen al in Nederland zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de film en met wereldwijd 50 miljoen bezoekers is het de best bekeken Franse film ooit. Het Nederlandse toneelstuk maakte in 2016 en 2017 een tour van meer dan 80 succesvolle voorstellingen langs de theaters

TONEEL | Woensdag 20 mei | 2e rang € 28,50 | 1e rang 33,50

Op vertoon van de ledenpas kan men 1 kaart tegen een zeer sterk gereduceerd tarief van € 12,50 kopen.

Filteren

Op type activiteit

Verder op de agenda