SOB Venlo - Op de agenda: Zomerconcert 2018
U bent hier: Home > Agenda

Agenda: activiteiten van SOB Venlo, partners en relaties

Zomerconcert 2018

Inschrijving gesloten. Heeft u nog vragen of wensen stuur dan een e-mail naar info@sobvenlo.nl.

Datum:1-7-2018
Tijd:14:00u tot 16:30u
Type:Activiteiten met aanmelding via SOB Venlo
Locatie:De Doolhof
Informatie bij: Aankondiging

Inschrijven is niet meer mogelijk via deze site. U kunt, op 1 juli, nog kaarten aan de kassa kopen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

 

SOB Venlo, De stichting voor senioren, presenteert op 1 juli in samenwerking met Showorkest Harmonie Fortissimo,  de derde editie van het zomerconcert in het openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Dit concert wordt speciaal gegeven voor alle relaties van SOB Venlo en Fortissimo.

Vorig jaar waren er ruim 700 toeschouwers die van het concert genoten en zich duidelijk op hun gemak voelden in een prima sfeer in De Doolhof.

Een concert in de open lucht, met ‘goedweergarantie’ en veel zitplaatsen. De Doolhof heeft het allemaal en vormt bovendien een stijlvol decor. Het repertoire van Fortissimo sluit goed aan bij onze doelgroep. Muziek voor jong en oud, goed in het gehoor liggende bekende melodieën die je meenemen. Dit jaar zal Frans Polux enkele mooie liedjes zingen en ook de a-capellagroep Quintella verleent haar medewerking aan dit concert.

Zorg dat je er bij bent. Dit wil je niet missen. Kom zelf genieten en neem je kinderen en kleinkinderen gerust mee. SOB-Venlo en Fortissimo bieden u een prachtig openlucht concert voor een vriendenprijs.

overdekte openluchttheater De Doolhof, De Drink 60, Tegelen.

(om 13:00 uur gaat de poort open)

Aansluitend is er een gezellige nazit (napraten) met muziek, bar blijft geopend.

Inschrijving gesloten. Heeft u nog vragen of wensen stuur dan een e-mail naar info@sobvenlo.nl.

Filteren

Op type activiteit

Verder op de agenda

  • 1-7-2018, 14:00:
    Zomerconcert 2018