Stichting S.O.B. Venlo - Op de agenda: Venlose Revue Hölster Heinke (AFGELAST)
U bent hier: Home > Agenda

Agenda: activiteiten van Stichting S.O.B. Venlo, partners en relaties

Venlose Revue Hölster Heinke (AFGELAST)

Datum:18-10-2020
Tijd:20:15u
Type:Theater en muziek
Meer informatie:www.maaspoort.nl
Locatie:Maaspoort
Informatie bij: Aankondiging 1-3

Een traditionele Venlose Revue in vijf bedrijven, geschreven door Frans Pollux en Wiel Aerts en geregisseerd door Cees Rullens. Ruim 65 acteurs nemen u mee naar de geschiedenis van de Bende van de struikrover Hölster Heinke die rond 1750 de stad Venlo en omgeving onveilig maakte. Zij beroofden rijke lui om met hun buit de grote groep arme mensen te helpen.

Het verhaal begint echter in 1973 als de voetballers van Venlose Boys en de hockeyers van de Venlose Hockeyclub, ongewild, tegelijk hun feestavond vieren in Grand Cafe de Maagdenberg. Een duister figuur zorgt echter voor onenigheid tussen de twee groepen en daarmee wordt duidelijk dat er een vloek rust op de stad. Afgunst en tegenwerking tussen de Venlonaren is aan de orde van de dag. De oorzaak ligt in 1750 als Hölster Heinke, onterecht wordt geradbraakt en aan de galg gehangen op de Maagdenberg en hij daarbij een vloek uitspreekt over de stad. We volgen de activiteiten van de bende rond de Postwagen, bij de Martinuskerk, in de bossen rond Venlo met een echt zigeunerfeest en een desastreuze brand. We volgen de liefdesperikelen van Janneke, de dochter van het kasteleins - echtpaar Sjaak en Nel en de verrassende ontknoping ervan.

Liefde, spanning, humor, boeven en een groot aantal fantastische liedjes zijn de ingrediënten van een heerlijke avond Venlose Revue. Herkenbaar, verrassend en zeer gepassioneerd gebracht door talentvolle Venlose amateurs, begeleid door een live band. Passend binnen de 100 jarige traditie van Venlo.

Speciale prijs voor S.O.B. leden: € 27,50 (inclusief garderobe en een consumptie in de pauze)

Kaarten op vertoon van S.O.B. pas te verkrijgen aan de kassa van de Maaspoort

Of via de link: VENLOSE REVUE

Kortingscode alléén voor S.O.B. leden: 20-10VRSOB (De code is geschikt voor vier kaartjes)

LET OP:

De code werkt alleen op de zondagavond voorstelling van 18 oktober en niet op andere voorstellingen. Het duurt ongeveer 4 seconde voordat de code daadwerkelijk verwerkt wordt. De code kan toegepast worden op maximaal vier tickets, alléén voor S.O.B. leden. Mocht iemand meer dan vier tickets reserveren dan wordt de normale ticketprijs vanaf ticket 5 toegepast. 

Géén reserveringen via S.O.B.

Toegang: Vergeet uw toegangsbewijzen niet uit te printen en mee te nemen.

Filteren

Op type activiteit

Verder op de agenda