Stichting S.O.B. Venlo: Museum Van Bommel Van Dam
U bent hier: Home > Adverteerders > Van Bommel Van Dam

Museum Van Bommel Van Dam

Met ingang van november 2015 is Museum van Bommel van Dam onze 7e partner.

TIJDELIJK GESLOTEN

Met ingang van 6 november 2017 is de locatie van Museum van Bommel van Dam aan de Deken van Oppensingel gesloten voor publiek. Het museum bereidt zich voor op verzelfstandiging en verhuizing. De komende periode presenteren wij ons met tentoonstellingen en activiteiten op diverse locaties in Venlo. Houd de website in de gaten voor het actuele programma.

Bij Museum van Bommel van Dam in hartje Venlo staan de deuren wagenwijd open. Geniet u binnen en buiten van moderne beeldende kunst. Uitgangspunt is de in 1969 aan de gemeente Venlo overgedragen privécollectie van het eigenzinnig verzamelechtpaar Maarten en Reina van Bommel – van Dam. Van hun goede en persoonlijke contacten met kunstenaars plukt het museum nog steeds de vruchten, bijvoorbeeld in de vorm van erfschenkingen. Soms gecombineerd met een fonds voor aankopen, waardoor de collectie fris, jong, verrassend én op niveau blijft. Laat u verrassen door het aangename gebouw, de gastvrije ontvangst en zijn boeiende ‘bewoners’ tijdens eigentijdse presentaties op basis van de collectie.

Op website www.vanbommelvandam.nl vindt u alle actuele informatie over Museum van Bommel van Dam.

Op vertoon van de SOB Venlo Seniorenpas ontvangt u € 1,00 korting op de entreeprijs, incl. 1 consumptie in het museumcafé in het Limburgs Museum.

Tot ziens in Museum van Bommel van Dam.

Adres

Museum Van Bommel Van Dam
Deken van Oppensingel 6
5911 AD Venlo

Telefoon:
077-351 34 57

Openingstijden:
Tijdelijk gesloten

De komende periode presenteren wij ons met tentoonstellingen en activiteiten op diverse locaties in Venlo