Stichting S.O.B. Venlo: De Maaspoort
U bent hier: Home > Adverteerders > De Maaspoort

De Maaspoort

De Maaspoort is onze eerste strategische partner! Al vanaf begin 2012 hebben wij structurele afspraken met de Maaspoort.

Voordelig naar Theater de Maaspoort!

Sinds theaterseizoen ’14-’15 hebben wij een bijzondere kortingsregeling bij de Maaspoort voor onze aangesloten senioren:

Iedere senior uit onze achterban mag per seizoen één keer een voorstelling naar keuze, uit een speciaal geselecteerd aanbod, bijwonen voor slechts € 12,50.

Vooraf is dus duidelijk welke voorstellingen er het gehele seizoen worden aangeboden. De kortingen variëren van 35% tot 65% !

Zodra de selectie voor seizoen ’17 – ’18 bekend is vindt u hier de geselecteerde voorstellingen met een korte beschrijving. Een uitgebreide beschrijving, foto’s en eventueel een filmpje (korte preview) kunt u bekijken via de website van De Maaspoort www.maaspoort.nl. Het aanbod is altijd een mooie mix van genres, dagen en tijden.

Kaarten bestellen

Voor het bestellen van kaarten hebt u altijd uw geldige SOB seniorenpas nodig. Pas 2017 is geldig t/m januari 2018. Pas 2018 wordt in januari verstrekt.

Via de website van het theater:www.maaspoort.nl. NB. U kiest de gewenste voorstelling en voert in de winkelmand de actiecode SOB1718 in. De reservering wordt doorgekoppeld naar SOB Venlo ter controle. De entreeprijs wordt automatisch verlaagd naar € 12,50. Op de website onder het kopje ‘INFO’ en dan ‘Online kaarten kopen’ staat hoe u gemakkelijk het bestelproces kunt doorlopen. U dient uw SOB seniorenpas op verzoek te laten zien op de avond van de voorstelling.

NB. Per boeking krijgt maar één kaartje de kortingsprijs van € 12,50!

Telefonisch: U belt de reserveerlijn van De Maaspoort 077 320 72 07. U geeft aan dat het om een kortingsvoorstelling gaat van SOB Venlo. De medewerker boekt de kaarten vervolgens voor € 12,50. U kunt de kaarten bij de kassa betalen en ophalen op vertoon van uw SOB seniorenpas.

Aan de balie: U koopt de kaarten aan de balie op vertoon van uw SOB seniorenpas.

Adres

De Maaspoort
Oude Markt 30
5911 HH Venlo

Voorwaarden

  • De speciale prijs van € 12,50 geldt alleen voor één van de geselecteerde voorstellingen.

  • U kunt één kaart voor € 12,50 bestellen, voor een eventuele tweede, derde, enz. kaart geldt het normale tarief.

  • Indien u samen met een andere persoon uit de SOB achterban wenst te boeken, neemt u dan telefonisch contact op of reserveer aan de balie.